Skip to content
Financieel-adviseur-marjolein-hulshof

Over mij

Bij mij spreekt u met een adviseur van vlees en bloed. Was dit vroeger heel gebruikelijk, tegenwoordig wordt zoveel mogelijk online geleid. Bij de meeste partijen worden klanten nu en in de toekomst altijd gekoppeld aan wat verregaande digitalisering allemaal mogelijk maakt. 

Maar wat maakt dan nog het verschil?

Wij maken het verschil, adviseurs van vlees en bloed, die met hun klanten en hun verhaal meevoelen. Wij weten wat er speelt, ook als dat niet in een standaard invoerveld past. Wij hebben inlevingsvermogen en kunnen de vragen van onze klanten vertalen in, soms persoonlijke, oplossingen. Dit is mensenwerk en zal zich niet makkelijk laten vertalen in een geautomatiseerd of “digitaal advies”. 

Persoonsgericht advies

Ik bied persoonsgericht financieel advies. Mijn uitgangspunt is altijd uw situatie. Of die van uw gezin. Hiermee wil ik mij onderscheiden van partijen die vooral een product willen verkopen. Bij mij koopt u als het ware persoonlijk advies. Dat advies kan ook luiden dat u een product niet nodig hebt.

We zien helaas nog vaak dat financieel dienstverleners de verkoop van hun eigen product belangrijker vinden dan een stabiele, financiële situatie voor hun klant. Ik kies bewust ervoor dat anders te doen. Ik vraag me eerst af óf u wel een financieel product nodig hebt. En als dat inderdaad het geval is, zoek ik net zo lang totdat we een product vinden dat naadloos op uw wensen aansluit.

Marjolein Hulshof - Hypotheekadvies

Over Marjolein Hulshof

Marjolein Hulshof is sinds 2011 lid van de federatie Financiële Planners (FFP) daarnaast is ze erkend hypotheek adviseur. Zij werkte de eerste jaren na haar opleiding bij een Nederlandse bank.  Ze is nu al meer dan 15 jaar met veel plezier onafhankelijk zelfstandig adviseur.

Marjolein Hulshof: “Als adviseur wil ik voor mijn klanten graag echt onafhankelijk kunnen zijn. Bij financieel advies breng ik dan ook graag het totaalplaatje in beeld en ben ik erbij betrokken van a tot z. Veel klanten komen voor het eerst in aanraking met een financieel adviseur als ze een woning willen kopen en hypotheekadvies nodig hebben. Dat is een mooi moment om ons als financieel adviseur in de arm te nemen,  wij zoeken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar maken daarbij ook de gevolgen op lange termijn inzichtelijk.”