Skip to content
Woning-financieren-marjolein-hulshof

Jouw eerste woning kopen

Bent u op zoek naar uw eerste woning? Of heeft u wellicht al een mooi huis op het oog? Dan is het belangrijk dat u weet hoeveel u kunt besteden. Zo weet u welke woning voor u betaalbaar is en welke niet. Wij kunnen u helpen in het gehele traject, zelfs voordat u een huis gekocht heeft. Wij denken met u mee en maken inzichtelijk welke belangrijke keuzes u moet maken. Tenslotte zijn dit keuzes die misschien wel dertig jaar van invloed zijn.

Bekijk het brede plaatje

De maximale hoogte van uw hypotheek hangt niet alleen af van uw inkomen. Ook bijvoorbeeld uw huidige vermogen, uw uitgavenpatroon en uw (toekomstige) gezinssituatie spelen een belangrijke rol. Wilt u exact weten hoeveel u maximaal kunt lenen? En ziet u geen heil in al die rekenmodules op internet van allerhande afzenders? Boek dan eens een onafhankelijk consult bij ons.

 

Marjolein Hulshof - Hypotheekadvies

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw hypotheek? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Ons advies: Houd ook rekening met andere wensen

Let niet alleen op wat u maximaal kúnt lenen, maar bekijk ook wat u maximaal wílt lenen. Belangrijk hierin is te weten wat uw vaste lasten zijn. Niet alleen nu, maar ook in uw nieuwe situatie. Houd ook rekening met hoeveel geld u wilt reserveren voor leuke dingen, zoals een vakantie. U kunt op die manier bepalen wat u maximaal – en verantwoord – kwijt wilt zijn aan hypotheeklasten.