Skip to content
hypotheek-marjolein-hulshof

Jouw hypotheek

Een hypotheek afsluiten is voor veel mensen niet gemakkelijk. Op internet zijn talloze digitale tools, maar wat als uw situatie niet in een invoerveld past? Wij vinden persoonlijk advies – van mens tot mens – belangrijk. En pas daarna gaan we kijken hoe we uw vraag online kunnen vertalen.

Onze adviseurs luisteren naar uw verhaal en denken mee met u en uw situatie. U sluit uw hypotheek immers af voor lange tijd. Wij kunnen ons inleven en uw wensen doorvertalen in persoonlijke oplossingen. Als u tevreden bent met ons voorstel, dan komt pas het digitaal afsluiten aan bod. En dan weten we samen precies wat we moeten invullen.

Marjolein Hulshof - Hypotheekadvies

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw hypotheek? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Je eerste woning

Bent u op zoek naar uw eerste woning? Of heeft u wellicht al een mooi huis op het oog? Dan is het belangrijk dat u weet hoeveel u kunt besteden. Zo weet u welke woning voor u betaalbaar is.

Oversluiten van jouw hypotheek

Een verandering in uw persoonlijke situatie, een lage rentestand of de overwaarde van uw huis kunnen redenen zijn om weer eens naar uw hypotheek te kijken. Dit kan een flinke besparing betekenen.

Een andere woning kopen

Past uw huidige woning niet meer bij uw wensen? Of hebt u al een andere woning op het oog? Dan is het belangrijk dat u weet hoeveel u kunt besteden en beslagen ten ijs te komen.

Verbouwen van jouw woning

U woont prettig en heeft geen plannen om te verhuizen. Toch zou u graag iets veranderen aan uw woning. U wilt misschien een dakkapel plaatsen of uw tuin aanpakken.