Skip to content
Woning-financieren-marjolein-hulshof

Jouw woning financieren

Een huis kopen is heel persoonlijk en doen mensen meestal maar een paar keer in hun leven. Er komt ook heel wat bij kijken. De financiële gevolgen of keuzes kunnen wel dertig jaar van invloed zijn op je financiële huishouden. Daarom helpen wij klanten graag om een bij hun passende hypotheek te vinden. Een hypotheek die niet door computers, vergelijkingssites of met “Big Data” is samengesteld, maar door en met mensen. Dit leidt bijna altijd tot bijzondere en persoonlijke oplossingen die verder gaan dan alleen rente en looptijd.

Marjolein Hulshof - Hypotheekadvies

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw hypotheek? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Je eerste woning

Bent u op zoek naar uw eerste woning? Of heeft u wellicht al een mooi huis op het oog? Dan is het belangrijk dat u weet hoeveel u kunt besteden. Zo weet u welke woning voor u betaalbaar is.

Verbouwen van jouw woning

U woont prettig en heeft geen plannen om te verhuizen. Toch zou u graag iets veranderen aan uw woning. U wilt misschien een dakkapel plaatsen of uw tuin aanpakken.

Een andere woning kopen

Past uw huidige woning niet meer bij uw wensen? Of hebt u al een andere woning op het oog? Dan is het belangrijk dat u weet hoeveel u kunt besteden en beslagen ten ijs te komen.

Jouw hypotheek

Een hypotheek afsluiten is voor veel mensen niet gemakkelijk. Op internet zijn talloze digitale tools, maar wat als uw situatie niet in een invoerveld past? Wij vinden persoonlijk advies – van mens tot mens – belangrijk.

Oversluiten van jouw hypotheek

Een verandering in uw persoonlijke situatie, een lage rentestand of de overwaarde van uw huis kunnen redenen zijn om weer eens naar uw hypotheek te kijken. Dit kan een flinke besparing betekenen.