Financieel-plan-marjolein-hulshof

Inzicht met een financieel plan

Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie. Het stelt u in staat uw doelstellingen te realiseren. Het is een grondige financiële analyse van uw persoonlijke situatie en die van de belangrijkste maatschappelijke ontwikkelingen. Ons inziens moet dit een dynamisch plan zijn. Uw omstandigheden of wensen zullen in de tijd altijd veranderen.

Jouw doelen dichterbij

Waar droomt u van? Wilt u misschien eerder stoppen met werken, een huis in het buitenland kopen, uw kinderen laten studeren of financieel onafhankelijk worden? Met een financieel plan krijgt u meer inzicht in wat u kunt doen en laten om uw dromen te verwezenlijken.

Een persoonlijk financieel plan

Majoor & Hulshof Adviesgroep heeft een FFP-gecertificeerde financieel planner. Om een financiële planning aan u te kunnen presenteren nemen wij eerst een intakegesprek af. Dit doen wij eerst in een consult. Op basis van dit gesprek krijgen wij inzicht in uw huidige situatie en in uw wensen. Vervolgens kunnen wij u een voorstel doen omtrent de werkzaamheden en de te verwachten kosten voor het daadwerkelijk maken van een uitgebreider persoonlijke financieel plan. Deze kosten betreffen de gewerkte uren aan het advies en de uitwerking ervan.

Marjolein Hulshof - Financieel planner

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw financiën? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Ons advies: een financieel plan moet dynamisch zijn en regelmatig getoetst worden.